U bent hier

Workshops

WORKSHOPS EN CURSUSSEN
De workshops kunnen weer (corona-proof) geboekt worden. (en gelukkig heeft iedereen weer zin om aan de slag te gaan)
Antoinette heeft haar cursus- en workshopruimte aanzienlijk vergroot en bij Monique zijn er bredere tafelbladen op de workshoptafels geplaatst. Denise van BloemenGalerij Eigenwijzz heeft haar cursus- en workshopruimte verplaatst naar "de oude werkplaats" Willem Grift heeft daar ook z'n draai gevonden en heeft daar inmiddels diverse workshops gegeven naar volle tevredenheid van de workshoppers.
Er is daar meer bewegingsruimte, dus alles is volgens de richtlijnen van het RIVM ingericht.

Alle workshops zijn incl. koffie/thee met lekkers, maar.... Wil je wat bourgondischer genieten? Dat kan!!! Bij iedere workshop zijn diverse lekkernijen bij te boeken. Denk hierbij aan een luxe lunch, een borrel en/of zoete plank, maar ook een high tea is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

MONIQUE DE JONGE

Monique heeft i.s.m. met Kai van Skapa Ambachtswerk een nieuwe workshop ontwikkeld:
Creatief aan de slag met een decoratief vogelhuisje.
Het vogelhuisje is gemaakt door Kai en tijdens de workshop ga je dit leuke vogelhuisje beplakken met diverse natuurlijke materialen. Dit gaan we per seizoen aanpassen, In de lente gaan we voor het nieuwe leven, dus denk daarbij aan eitjes, takjes, verse bloembollen e.d.
In de zomer is het leuk om het met schelpen en drijfhout te beplakken, in de herfst gaan we voor o.a. de vruchten van de bomen en ingedroogde blaadjes, In de winter gaan we lekker tekeer met sneeuw, bling bling en natuurlijk mogen de lampjes niet ontbreken. Al met al; een heerlijke workshop om je lekker in uit te leven met de leukste materialen. Wil je niet seizoensgebonden, ook dan hebben we allerlei materialen om er een leuk vogelhuis van te maken. Ze zijn voor binnen en buiten geschikt.
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Monique.
Bel of WhatsApp :+31611486825

GeÏnteresseerd in al onze andere workshop?
Op facebook, instagram en op DE PEUT staan alle voorbeelden en verdere info.
Of neem contact met ons op!

Schilderworkshops en cursussen, beschilderen van beelden, doeken en tafeltjes: Antoinette 06-55151079
Bloem, groen, zijde en droogbloemworkshops en cursussen: Denise 06-37278478
Abstracte schilderworkshops: Willem 06-11407073