U bent hier

Blog

ZUSTER EVIE in de winkel op zaterdag 13 mei a.s

Tijdens het leuke evenement "Heel Barneveld bakt" kun je bij ons in de winkel kennis maken met onze Zuster Evie, Liane Horsting!

Liane heeft allerlei heerlijke bakmixen alvast gebakken zodat je heerlijk kunt proeven van de soorten muffins & broden die je bij ons in de winkel vindt. Liane geeft leuke tips en als je vragen hebt, dan kun je die natuurlijk ook aan haar stellen. Wij maken er een gezellige middag van, met gratis koffie en thee. De producten van Zuster Evie zijn niet alleen heerlijk, maar ook een lust voor het oog... dus een super leuk cadeautje voor moederdag.

VRIJDAG 12 MEI A.S. OXiesdag... Meet the designer!

Vrijdag... = OXiesDAG... 

Vrijdagmiddag 12 mei vanaf 15.00u. zullen Miranda en Monique van OXies aanwezig zijn om de nieuwe beach-collectie te introduceren... Kom gezellig met je vriendinnen, zussen, buurvrouwen, (schoon)moeders (leuke tip voor moederdag!) naar ons toe om onder het genot van een hapje & sapje de nieuwe beach armbanden te ontdekken... want... je kunt ze nl. ook als choker om je hals dragen... hoe leuk is dat??? Miranda heeft de laatste tijd hard gewerkt en heeft prachtig leer en nikkelvrij metaal ingekocht om zo jouw favoriete OXies te ontwerpen! Maar we hebben ook een leuke actie!!! Bij aankoop van een beach-armband krijg jij 15% korting op je tweede OXies aankoop!!! en...iedereen die vrijdag en zaterdag OXies hebben gekocht kunnen kans maken op een limited tangle armband ... Miranda stelt 4 tangle armbanden (limited edition) beschikbaar om te verloten! Dat is toch super tof?!Let op: Miranda zelf is alleen op vrijdag aanwezig...

DECEMBERMAAND bij DE JONGE WOONT

Lente geluksdagen bij De Jonge Woont

TWEE HEERLIJKE LENTE-GELUKSDAGEN VOLOP LENTEKRIEBELS EN GEZELLIGHEID!

A.S. VRIJDAG EN ZATERDAG ZIJN HET LENTE-GELUKSDAGEN BIJ ONS AAN DE NIEUWSTRAAT IN HARTJE CENTRUM VAN BARNEVELD. WAT KUN JE ZOAL VERWACHTEN? LEUKE ACTIES, HEERLIJKE PROEVERIJTJES, MINI-WORKSHOPS EN NOG VEEL MEER…

KOM HEERLIJK LENTE-GELUKJES HALEN BIJ DE JONGE WOONT
VRIJDAG 09.30 - 21.00U.
ZATERDAG 09.30 - 18.00U.

WORKSHOP VOORJAARSKRANS

https://www.facebook.com/events/988252114543663/

WORKSHOPBALKON | NIEUWSTRAAT 44 | BARNEVELD

26 - 02 | 19.00u. - 21.00u.

 

Heb jij ook zo'n zin in het voorjaar? Kom dan gezellig een mooie, grote voorjaarskrans maken. Maaike neemt verschillende soorten voorjaarsbolletjes mee zodat je zelf je kleurtje kunt kiezen die het beste bij jou past! De krans kun je leuk ophangen aan je deur of schutting, maar hij is ook erg mooi om neer te leggen op je (tuin-)tafel!

Zo krijg je vanzelf de lentekriebels!

De avond is op ons workshopbalkon inclusief koffie/thee/sapjes en lekkernijen. Echt een leuk uitje voor jou en je zus/vriendin/buurvrouw waar je ook nog een prachtige krans aan overhoudt.

Meld je aan via de mail info@dejongewoont.nl

De kosten zijn € 35,-

Pagina's